Deventer- De laatste kaarten voor ‘Muziek met plezier!’ door Het Stijlorkest zijn in de voorverkoop. Dit concert vindt om 20:30 plaats in Gemeenschapshuis De Kuip op 1 november. De kaarten zijn te koop bij De Kuip, slagerij Henk Vrielink (Winkelhart van Colmschate) en natuurlijk bij Het Stijlorkest zelf en kosten 2,50 euro per stuk.

Op 1 november presenteert Het Stijlorkest zich tijdens een door het orkest zelf georganiseerde ouderwets gezellige avond. Tijdens ‘Muziek met plezier!’ zijn er naast het eigen programma optredens van diverse muziekvrienden van Het Stijlorkest. Bijvoorbeeld het muzikale duo The A’jemetz’ntweeënband. Deze band bestaat uit John Kalma op accordeon en Theo von Bannisseht op gitaar en zang. Theo is geen onbekende van Het Stijlorkest, want tijdens het popconcert Music Makes Friends in november 2012 deed Theo ook al mee met het orkest. Het duo zorgt voor een bijzondere, maar frisse combinatie door het accordeongeluid te mixen met gitaar.

Een andere muziekvriendin van Het Stijlorkest is zangeres Lisanne van de Sande. Begonnen bij Het Stijlorkest door af en toe een nummer mee te zingen, maar inmiddels behoort ze tot de vaste bezetting. Het begon allemaal met percussie, maar inmiddels blaast Lisanne al een aantal nummers op trompet mee. Tijdens deze avond zal ze een aantal nummers zingen met begeleiding van het orkest of door The A’jemetz’ntweeënband.

Ook Jan Flierman en Geertje Zwarts zijn muziekvrienden die deze avond te horen zijn. Zij spelen op de doedelzak. Het duo heeft elkaar ontmoet tijdens het evenement Colmschate de Boer op in De Kuip. Sindsdien repeteren ze regelmatig met elkaar en hebben ze al meerdere malen samen met Het Stijlorkest op het podium gestaan. Voor ‘Muziek met plezier!’ hebben ze samen met het orkest ook weer een nieuw nummer ingestudeerd.

Het Stijlorkest heeft jaarlijks zo’n 20 optredens in en rondom Deventer. Zo heeft het orkest afgelopen jaar opgetreden bij de opening van de Boekenweek bij de Openbare Bibliotheek aan de Brink in Deventer, bij de Deventer Vrijetijdsmarkt, en treedt in december ook weer op tijdens Christmasshoppen bij het winkelcentrum in Colmschate.

Het orkest heeft een breed repertoire van zo’n 50 nummers. Naast het onderhouden van dit brede repertoire hebben ze het afgelopen jaar met regisseuse Monique Braam gewerkt aan hun presentatie en interactie met het publiek om een nog leukere show te brengen.

Al met al belooft het een bijzondere avond te worden waar u onder het genot van een hapje en een drankje kunt genieten van de vrolijke swingende klanken van Het Stijlorkest en hun muziekvrienden. Wees er snel bij want vol = vol!

Meer informatie vindt u op www.hetstijlorkest.nl

Het Stijlorkest en de muziekvrienden die op 1 november optreden