Colmschate – Een gezellig en druk weekend in Gemeenschapshuis De Kuip. Op vrijdagavond 15 november is er weer een Ladies Night, de herfsteditie en op zondagmiddag 17 november Live in De Kuip met de Roundabout Jazz band.

Ladies Night

Bijpraten met vriendinnen, je zus of je moeder? Gewoon even een lekker avondje weg? Dat kan natuurlijk tijdens de Ladies Night in de Kuip en als je na het shoppen nog lekker wil blijven zitten, voor een hapje en een drankje, dat kan allemaal in de Kuip tijdens de Ladies Night. Bekijk of koop op deze avond dameskleding, tassen, sieraden en accessoires, essentiële oliën, zo is er een schoonheidsspecialiste, iemand die hele mooie taarten maakt, catering, holistische massages, kindermassage en handmassage. Toegang tot de Ladies Night is gratis. De avond begint om 20 uur en duurt tot zo’n 22 uur. De deelnemers vindt u op de site van De Kuip.

Roundabout Jazz band

Deze 6-koppige band speelt akoestische jazzmuziek. Regelmatig treed de band op in De Kuip en zorgt iedere keer weer voor een gezellige muzikale middag in De Kuip. En deze worden dan ook altijd goed bezocht. Ze laten zich inspireren door kleinere bandjes uit de vroegere jazzperiode van circa 1900 – 1930. De nadruk ligt op improvisatie, hecht samenspel en speelplezier. Instrumenten die bespeelt worden zijn piano, banjo, bastuba, trombone, trompet en klarinet. De middag begint om 14.30 uur en duurt tot ongeveer 17 uur. De toegang is gratis. U bent van harte welkom. Kom gerust is even binnenlopen en geniet van deze prachtige live muziek.

U vindt Gemeenschapshuis De Kuip aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate (Deventer). De Kuip is bereikbaar tijdens openingstijden via 0570 65 14 10. Meer informatie over beide activiteiten op de website www.de-kuip.nl. De toegang voor beide evenementen is gratis.