Deventer- Dit najaar geeft het CJG Deventer in samenwerking met Wijkwinkel Deventer lezingen over Positief opvoeden voor ouders van kinderen van 1 tot 12 jaar. Positief opvoeden gaat uit van de visie van Triple P en biedt via lezingen inzicht in onderwerpen als ‘de kracht van positief opvoeden’, ‘zelfvertrouwen en zelfredzaamheid’ en ‘veerkracht bij kinderen bevorderen’. De lezingen vinden plaats op drie dinsdagavonden: 9 en 23 september en 7 oktober 2014,

 

Twijfel je wel eens over de juiste houding tegenover je kind? Vraag je je soms af of je anders had moeten reageren? De lezingen van het CJG (Centrum voor Jeugd en Gezin) Deventer bieden handvatten voor positief opvoeden. Door kinderen op een positieve manier te ondersteunen worden ze gestimuleerd in hun ontwikkeling. Tegelijk verbetert de sfeer in huis waardoor opvoeders en  kinderen beter in hun vel zitten.

 

De lezingen worden gegeven door twee professionals uit de jeugdgezondheidszorg: Bernadette Tersteeg en Jacqueline Lubberts, beiden werkzaam als jeugdverpleegkundige bij GGD IJsselland en binnen het CJG Deventer.

 

Meer weten over positief opvoeden?

Kijk op de websites van www.cjgdeventer.nl voor de lezingen in Deventer en informatie over positief opvoeden op www.positiefopvoeden.nl.

 

Praktische informatie:

Dinsdagen 9 en 23 september en 7 oktober, 19.30 – 21.30 uur

Wijkwinkel Colmschate | Flora 259 Deventer

Toegang gratis

Informatie en aanmelden: aanmeldingtriplep@pactum.org