Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Deventer- De eerste namen van de dance-programmering zijn bekend! Lil Kleine, FeestDJRuud en Giocatori komen naar Deventer! Een goede reden om 22 april alvast een  earlybird ticket te bemachtigen!
Tickets (tegen een speciaal earlybird tarief van €9,95!) voor het Deventer Stadsfestival zijn verkrijgbaar vanaf 22 april op de website van het Deventer Stadsfestival( www.deventerstadsfestival.nl). De komende week zullen er nog een aantal namen bekend gemaakt worden!

DeventerStadsfestival Lil-Kleine

Lil kleine is al van jongs af aan bezig met dansen en acteren. In zijn tienerjaren raakt hij bevriend met Lange Frans die hem tot op de dag vandaag nog steeds helpt op zowel zakelijk- als creatief gebied. Met succes: de hype rondom Lil Klein wordt steeds groter. In samenwerking met Ronnie Flex bracht hij de single Drank & Drugs uit. Deze ontplofte begin juni 2015 en werd gedraaid op alle radiostation in zowel Nederland als België. Daarnaast werd het ook gedraaid op alle festivals door de grootste DJ’s. Met als resultaat: een nummer 1-hit in de Nederlandse Top40, op Spotify en op iTunes. Onlangs kwam zijn nieuwe album ‘WOP’ uit bestaande uit tien tracks geproduceerd door Jack $hirak

DeventerStadsfestival FeestDJRuud

FeestDJRuud is werkelijk de enige in zijn soort, met een arsenaal aan partytricks tovert hij elk feestje instantly om tot een wervelwind van gekkigheid. Zijn energieke sound kent geen grenzen en maakt het feest in je los! Zijn wereldberuchte hit “Gas op die lollie” zet elk feestje op z’n kop en “Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!” is natuurlijk niet meer weg te denken uit de wereldwijde party scene. Daarnaast groeit zijn feestografie met eigen bootlegs en remixen van de meest uiteenlopende krakers.

DeventerStadsfestival Giocatori

Het Electische trio Giocatori is bezig met een muzikale opmars. Wat begon als clubavond is in een jaar uitgegroeid tot een creatieve en vernieuwende DJ acts met een constante honger naar succes. Het drietal werd al in vroeg stadium opgepikt door de grote festivals zoals Solar Weekend, Dream Village en Defqon1. Met als hoogtepunt het prestigieuze Tomorrowland (België). De interactie met publiek in combinatie met de genre overschrijvende sound maakt Giocatori een energie formatie die live nooit teleurstelt. Daarbij werd begin dit jaar ‘Alleen’ uitgebracht met Ronnie Flex, Sjaak en Lil’ Kleine welke inmiddels al meer dan 2 miljoen views op Youtube telt.