Deventer- De muziektheatervoorstelling ‘List, Shaffy & Piaf’ staat op donderdag 31 oktober in de Deventer Schouwburg. Die avond zal Musical Award Winnaar (2017) Renée van Wegberg worden omringd door topmuzikanten en zangers en brengen zij samen het mooiste en beste uit het repertoire van Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf. Maar ook Jacques Brel, Frank Boeijen, Charles Aznavour, Mikis Theodorakis en zelfs Toon Hermans en Annie M.G. Schmidt komen aan bod.

Dit keer speelt Renée van Wegberg geen rol, maar is ze te zien als zichzelf. Persoonlijk en kwetsbaar. Het is een theatershow met een zogenaamd ‘randje’. Want er zal muzikaal worden uitgepakt en het publiek zal worden verrast met zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, verrassende duetten, korte scènes en muzikaal vuurwerk.

Naast Renée van Wegberg ziet u onder anderen Billy Maluw (muzikale leiding), Job Greuter, Berry Janssen en Andre van Damme.

Van Wegberg ontving vorig jaar de Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical voor haar veelgeprezen rol als Liesbeth List.

“Verbluffend goed” | Het Parool over Renée van Wegberg als Liesbeth List

List, Shaffy & Piaf

Renée van Wegberg e.a.

Donderdag 31 oktober 2019

Muziektheater | 20.00 uur

Afbeeldingsresultaat voor deventer schouwburg