Deventer – Inwoners van de gemeente Deventer kunnen voortaan terecht op www.uitvaart-deventer.nl voor alle informatie over het thema uitvaart in Deventer. Denk hierbij aan informatie over de begraafplaatsen, het crematorium, maar ook informatie over palliatieve zorg in Deventer, nazorg en alles wat er komt kijken bij het regelen van een uitvaart.

De meeste mensen kennen de traditionele invulling van een uitvaart. Maar weten bijvoorbeeld niet dat een uitvaartplechtigheid ook gehouden kan worden een kroeg in het centrum of gewoon thuis in de eigen achtertuin. Bij de meeste uitvaarten worden traditionele rouwauto’s ingezet, maar als iemand wat anders wil dan is er echt heel veel mogelijk. Op www.uitvaart-deventer.nl staat alle informatie bij elkaar. Naast geschreven teksten zijn er tientallen video’s te zien waarin thema’s verder worden uitgelegd.

Voor mensen die hun eigen uitvaart willen regelen is ook veel handige informatie te vinden. Denk bijvoorbeeld aan hoe (eenvoudig) uitvaartwensen vastgelegd kunnen worden en hoe kan je het beste een keuze kan maken tussen begraven of cremeren. Met behulp van de site kan men de juiste keuzes maken die helpen om een uitvaart samen te stellen naar eigen wens en smaak.

Uitvaart-Deventer.nl is een initiatief van BV Uitvaart.Com, een bedrijf helemaal gespecialiseerd in de exploitatie van websites en online diensten over terminale zorg, uitvaartzorg en nazorg. Zo exploiteert Uitvaart.Com sites als Uitvaart.nl, Uitvaartmarkt.nl, Condoleance.nl etc. Doel is consumenten middels informatie de regie over de uitvaart in eigen handen te geven.

!cid_E26DF63E-6C4D-4227-A76F-E6D0ED97E118@fritz