Deventer- Wil jij wel eens weten hoe je een journaal maakt? Wil jij een echte redactievergadering bijwonen en daarna op pad gestuurd worden om een filmpje te maken? Ben je tussen de 9 en de 14 jaar oud? Kom dan op vrijdag 27 februari(tussen 14.00 en 15.30 uur) naar het Geert Groote Huis en ga aan de slag.

Workshop door De Toonwerkplaats

De workshop wordt gegeven door Michiel Bos van de Toonwerkplaats. Het begint om 14.00 uur en het is om 15.30 uur afgelopen. In de redactievergadering bedenk je in kleine groepjes onderwerpen die je gaat spelen en filmen. Na die vergadering ga je op pad en maak je jouw filmpje voor in het journaal.

Van tevoren aanmelden

Wil je meedoen? Voor slechts 5 euro, inclusief een glas ranja, heb je een onvergetelijke middag! Je moet je wel van te voren even aanmelden, want het aantal deelnemers is beperkt. Ook is het handig om een eigen smartphone mee te nemen. Geef je op via info@geertgrootehuis.nl.

Gratis entree voor ouders en begeleiders

Ouders mogen deze dag gratis naar binnen. Onder het genot van een kopje koffie of thee (verkrijgbaar in ons GGH café) kunt u zien wat uw kinderen maken. Of loop eens rustig door het Geert Groote Huis en bekijk de expositie.

Foto toonwerkplaats Journaal