Deventer – Morgen om 08:00 uur opent de geheel vernieuwde Mac Donalds in Deventer. Volgens dhr. Bontius, manager van het filiaal in Deventer, is alles volgens planning verlopen. ” Het gebouw is volledig vernieuwd, en heeft een volledige metamorfose ondergaan. Ook is er een nieuwe gevel geplaatst, waardoor het restaurant ook beter zichtbaar is”.

Het filiaal in Deventer is 25 dagen gesloten geweest. In deze periode zijn diverse bedrijven hard bezig geweest met het vernieuwen van het restaurant, de Mac Drive en het terrein. Het resultaat mag er wezen!

De Mac Drive is uitgebreid. Door het uitbreiden hiervan kunnen er 40 auto’s per uur meer geholpen worden dan in de oude situatie. Dit komt doordat er nu 2 lanen zijn waar je kunt bestellen.

Binnen is het nodige veranderd. “Normaal gesproken moesten de klanten in de rij blijven staan om te wachten op hun bestelling. In de nieuwe situatie wordt je bestelling opgenomen, betaald de klant en krijgt de klant een bon mee met een nummer daarop. De klant kan dan wachten bij de afhaalzone. Wanneer de bestelling gereed is kan de klant de bestelling afhalen”

De klant verwacht versheid van een product. Hier speelt mac Donalds op in. Vanaf heden worden de producten bereid op het moment dat de klant besteld. Zo krijgt de klant gegarandeerd een vers product.

Ook wordt er bij mac Donalds aan de kleintjes gedacht. Zo is er een geheel nieuwe playland gerealiseerd. Hier kunnen de kinderen vrijuit plezier hebben.

Dhr Bontius geeft aan dat hij en zijn medewerkers ontzettend gemotiveerd zijn om weer aan de slag te gaan in een geheel nieuwe werkomgeving.