Deventer – Het McDonald’s restaurant aan de Deventerweg heeft een totale metamorfose ondergaan. Vandaag is het restaurant weer geopend met een geheel nieuw interieur, 40 extra zitplaatsen, digitale menuborden in de McDrive én een McCafé. 

Het restaurant heeft een totaal nieuwe look met trendy meubels, frisse lichte kleuren en is uitgebreid met een aparte counter waar je McCafé producten kunt bestellen. Zo kun je daar nu genieten van heerlijke koffiespecialiteiten en verschillende patisserie zoals cheesecake, macarons en vers afgebakken cookies en croissants. Uiteraard kun je in het verbouwde restaurant ook terecht voor de vertrouwde producten zoals de Big Mac, Milkshakes en de Franse Frietjes.

Franchisenemer Henk Koning is blij met de nieuwe look van het restaurant: “Het compleet nieuwe interieur, de frisse kleuren en de toevoeging van het McCafé geven het restaurant een totaal nieuwe uitstraling, Ik ben erg blij met het eindresultaat”.

Over McDonald’s Nederland 

Wekelijks biedt McDonald’s Nederland aan bijna 3,2 miljoen gasten op ieder moment van de dag een positief moment. Met gevarieerde keuzes en versbereide, iconische producten die door ruim 20.000 medewerkers met zorg worden bereid. In Nederland heeft McDonald’s 254 restaurants. Het streven naar kwaliteit en beleving staat centraal in alle facetten van de bedrijfsvoering, evenals het inzetten van haar schaalgrootte om te verduurzamen en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. McDonald’s Apeldoorn-Deventer-Zutphen biedt werkplekken aan zowel reguliere werknemers als werknemers met een arbeidshandicap. Inmiddels bieden de restaurants van Henk Koning in Apeldoorn, Deventer en Zutphen werkplek aan ruim 600 mensen.