Apeldoorn/Deventer – Sinds enkele jaren wordt er bij de McDonald’s restaurants in Apeldoorn en Deventer gezocht naar wegen om sport en beweging te stimuleren bij zowel gasten als personeel. Na diverse succesvolle projecten in samenwerking met Ten Tije Sport en Wellness Beleving in Apeldoorn, sluit nu ook Studio Perfect in Deventer aan.

De samenwerking start per 1 september aanstaande met bedrijfsfitness.  

Franchisenemer McDonald’s Apeldoorn-Deventer, Henk Koning: ‘We konden ons geen betere start voorstellen dan te beginnen bij de basis en dat zijn natuurlijk onze medewerkers. Wanneer wij ze de kans bieden om in een omgeving te kunnen sporten met goede, persoonlijke begeleiding, zullen zij de acties in samenwerking met Studio Perfect en Ten Tije nog beter kunnen uitdragen richting onze gasten. Bovendien is dit natuurlijk een mooi platform om te laten zien dat we belang hechten aan voldoende beweging en een verantwoord voedingspatroon. Niet alleen voor onze gasten, maar ook voor onze medewerkers.’

‘Jouw lichaam is je grootste bezit. Maak je nu geen tijd te sporten, kun je in de toekomst tijd maken ziek te zijn. Wij hechten er veel belang aan om gasten op een verantwoorde wijze te laten werken aan een vitaler leven. Gediplomeerd personeel in een professionele omgeving is in onze visie een must. Wij zijn verheugd dat McDonald’s onze visie met betrekking tot een vitalere levensstijl deelt. Dit geeft aan dat zij daadwerkelijk om de werknemers geven.‘ Aldus eigenaar Arthur Rijker, Studio Perfect.

Danny Ten Tije, eigenaar Ten Tije Sport en Wellness Beleving: ’Sport en ontspanning is naast de juiste voeding essentieel voor een gezonde leefstijl. Hier vinden onze ondernemingen elkaar perfect. Wij helpen onze sporters graag bij het managen van gezondheid op het gebied van sport en voeding. Wij kijken uit naar deze nieuwe samenwerkingsvorm waarin we zowel McDonald’s gasten als personeel kunnen ondersteunen.’

De partners hebben een volgende sportieve actie voor de burgers van Apeldoorn en Deventer alweer in de maak en kijken uit naar verdere succesvolle samenwerkingen in de toekomst.

 Over McDonald’s

In Nederland heeft McDonald’s 242 restaurants, die wekelijks door zo’n 3 miljoen gasten worden bezocht. Ruim 17.000 medewerkers vormen de kern van de organisatie. McDonald’s Apeldoorn-Deventer biedt werkplekken aan zowel reguliere werknemers als werknemers met een arbeidshandicap ingestroomd via De Feluagroep Apeldoorn en Sallcon Deventer. Inmiddels bieden de restaurants van Henk Koning in Apeldoorn en Deventer werkplek aan 380 mensen.