Deventer- Maandagmiddag 11 November heeft een medewerker van een autobedrijf uit Vaassen aangifte gedaan nadat de medewerker meegesleurd is door een notoire benzinedief.

Twee medewerkers van autobedrijf G.Klink uit Vaassen hadden een opdracht gekregen om een auto met pech op te halen op de Rielerweg in Deventer. Onderweg naar het pechgeval kwamen ze een benzinedief, die vanaf 21 oktober 2013 meerdere keren zonder betalen had getankt bij het autobedrijf, tegen.

De medewerkers hebben direct de achtervolging ingezet en hebben de bestuurder laten stoppen in de Bierstraat om verhaal te halen. De medewerkers hebben de bestuurder aangesproken en deze begon te schreeuwen en wilde gebaren te maken.

Een medewerker probeerde de sleutel uit het contactslot te halen zodat de bestuurder niet kon ontsnappen. Terwijl de medewerker dat deed gaf de bestuurder gas en is de medewerker meegesleurd. De medewerker koos eieren voor z’n geld en heeft zich laten vallen. De man is gevlucht en snel na het incident is de politie met meerdere eenheden ter plaatse gegaan.

De verdachte  rijdt  in een grijze Opel Omega met het kenteken 54-DG-GN. Wanneer u deze auto en/of bestuurder aantreft, wordt u verzocht om de politie te bellen via 0900-8844. 

Voor meer info kunt u kijken op de facebookpagina van het autobedrijf. https://www.facebook.com/klinkvaassen

 

politie