Deventer- Wat in het vat zit verzuurt niet en bewoners van Woonzorgcentrum De Bloemendal kunnen hier over meepraten! De deal die ruim een half jaar geleden gesloten werd tussen Zorggroep Solis en het Deventer Groenbedrijf tijdens de Deventer Beursvloer, in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen, kreeg op donderdag 28 mei dan ook gestalte.

Medewerkers van het Deventer Groen Bedrijf zetten zich vrijwillig in om met onze bewoners een mooie wandeling te maken door het Zandweteringpark. Dit park is ongeveer een kilometer lopen van De Bloemendal en aangelegd door het Deventer Groen Bedrijf.

Tijdens de wandeling heeft de uitvoerder die de aanleg van het Zandweteringpark heeft verzorgd iedereen tekst en uitleg gegeven over de aanleg en de bijzonderheden van het park. Als extraatje heeft de Bloemendal een moestuintje-op-hoogte gekregen (rolstoelvriendelijk) deze staat op het terras van de Brink. Als afsluiting van de geslaagde wandeling stond er een hapje en drankje voor alle deelnemers klaar in het Trefpunt.

Het zijn dit soort initiatieven, dicht bij huis en heel gewoon, die helemaal niet zo gewoon zijn voor veel van onze bewoners. Het is een uitstapje, een ervaring, waar men heel bewust van kan genieten. Deventer Groen Bedrijf, bedankt en graag tot een volgende keer!

Zorggroep Solis, wandelen met Deventer Groen Bedrijf.jpg

Zorggroep Solis, wandelen met Deventer Groen Bedrijf.jpg