Deventer – In het Geert Groote huis in Deventer speelt op woensdag 21 september a.s. het duo DuRiKla. De aanvang van het concert is 19.30 uur. U mag gratis naar binnen, maar een gift wordt zeer op prijs gesteld.

Carla Thierry en Veronika Simonett delen de fascinatie voor klank en ritme. Ze spelen op diverse bekende en minder bekende instrumenten, deels door Carla zelf ontwikkeld en gemaakt. Sinds 2006 treden ze op onder de naam DuRiKla (duo ritme en klank).

Carla, percussie, speelt met ritme, tijd en ruimte. Veronika, alt-dwarsfluit en zang speelt en zingt op een manier waar klank, stem, adem en ruimte een geheel worden. Hun muziek is vrij geïmproviseerd, oftewel ze ontstaat in het moment en wordt bepaald door het thema, de sfeer van de locatie en het publiek.

Geert Groote Huis Deventer

21 juni, de langste dag van het jaar, het is zomer. 21 september, dag en nacht zijn bijna even lang, de herfst begint. Na deze dag zie en voel je de dagen korter worden. Hoe verandert het licht? Waarop heeft dit invloed, in de natuur, in ons leven? Hoe beleven we de verandering van het licht tijdens zomer en herfst? Met deze gedachten gaan we deze avond muzikaal aan de slag.
Het concert is interactief; in gesprek gaan, gedachten uitwisselen en mijmeren tijdens de muzikale stukken. De luisteraar staat een avond vol inspiratie te wachten en gaat met nieuwe energie en een frisse blik naar huis.

De aanvang van het concert is 19.30 uur. De toegang is gratis maar wel wordt u verzocht een donatie te doen

Voor meer informatie kunt u kijken op: www.klankverbinding.nl en www.klareson.nl.