Deventer- Het Geert Groote Huis is vernieuwd en heeft in de kelder een nieuwe, rustgevende ervaring toegevoegd. Perfect om bij te mediteren. U bent van harte welkom op vrijdagavond 28 maart. Van 19.30 uur tot 20.30 uur zullen we, onder begeleiding van Berry Steenbruggen, yogadocent uit Deventer, mediteren. Uiteraard staan de meditaties in het teken van Geert Groote.

Historie van de kelder

De kelder van het Geert Groote Huis kent een lange historie. Het is gebouwd rond 1500 en behoorde oorspronkelijk tot de kapel van het Rijke Fraterhuis (van de Broeders des Gemene Levens). Later was er boven deze kelder een kazerne en weer later werd er een school gebouwd.

Over Berry Steenbruggen

Berry geeft al 25 jaar les in Hatha Yoga in Deventer en omgeving. Hij is begonnen met Iyengar yoga en gaf later les volgens de Saswitha methode. Deze methoden heeft hij aangevuld met zijn ervaringen op het gebied van “Emotioneel Lichaamswerk”. Kijk ook eens opwww.yogaberry.nl

Aanmelden niet nodig

Het is niet noodzakelijk om u van tevoren aan te melden, maar het mag wel (met een mailtje naar marketing@geertgrootehuis.nl). Zorg dat u voor 19.30 uur bij het Geert Groote Huis bent en neem een kussen of meditatiebankje en een badlaken mee. Na afloop is het mogelijk om samen thee te drinken. Meedoen met deze meditatie, inclusief thee na afloop, kost € 5,=.Vrienden van het Geert Groote Huis en cursisten van Berry Steenbruggen krijgen gratis toegang.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA