Deventer- Op 22 september organiseert No Shoes Styling een demonstratie brocante schilderen met Milk Paint. Met deze natuurlijke verf krijgen meubels moeiteloos een vintage of brocante uitstraling. De demonstratie is van 19.30 tot 21.00 uur in de pittoreske Oude Mosterdfabriek, Walstraat 64 te Deventer. De entree is gratis.

Milk Paint

De Milk Paint van Miss Mustard Seed is 100% natuurlijk, dus geurarm en niet giftig. Karin Reuzel van No Shoes Styling: ”Deze verf is heel gemakkelijk in gebruik, snel droog en je kunt er allerlei brocante-effecten mee creëren. Van glad tot doorgeschuurd, craquelé of de zo kenmerkende ‘chippy look’ waarbij een authentieke afbladdering van de verf ontstaat. Ik heb heel wat verfsoorten gebruikt, maar deze Milk Paint steekt er voor mij met kop en schouders bovenuit.”

Demonstratie

Tijdens de demonstratie laat Karin Reuzel de veelzijdigheid van Milk Paint zien. Karin: “Milk Paint verschilt in veel opzichten van lakverf of krijtverf. De demo laat zien wat het is en hoe je er mee werkt. Ik schilder ter plekke een object en toon hoe gemakkelijk je een oud meubelstuk weer hip maakt. Bezoekers kunnen bovendien vragen stellen.” Tijdens de avond krijgen de gasten 10% korting op verf. De gratis bijeenkomst wordt gegeven onder het genot van een kop koffie of thee met iets lekkers. Er is plaats voor maximaal 15 personen, dus reserveer tijdig.

Winkel

De uitstraling van de brocante verf is te zien in de gerestylede meubelen die Karin Reuzel verkoopt in de Oude Mosterdfabriek in de Walstraat. Hier is ook de complete collectie van Miss Mustard Seed’s Milk Paint te koop, het enige verkooppunt in de wijde omtrek. Elke vrijdag en zaterdag is de winkel open van 10.00 tot 17.30. Hier geeft Karin ook regelmatig schilderworkshops.

Meer informatie is te vinden via www.noshoesstyling.com of bel naar 06-52371739.

Karin Reuzel in de Oude Mosterdfabriek