Deventer- Tijdens de feestelijke decembermaand is kunstijsbaan De Scheg omgetoverd tot een winters tafereel met sfeerlichtjes, kerstbomen, vuurkorven, gezellige muziek en veel ijspret voor het hele gezin. Op het programma staan diverse winterse schaatsevenementen, waaronder het Fakkelschaatsen.

Fakkelschaatsen

Prachtige fakkels verlichten op vrijdagavond 12 en 19 december 2014 de kunstijsbaan van Sport- en Belevingscentrum De Scheg in Deventer tot een romantisch decor. Schaatsers die een gezellige en sfeervolle avond willen beleven zijn van 20.00 tot 22.15 uur van harte welkom tijdens het Fakkelschaatsen!

Schaatsers kunnen op vrijdagavond 12 december 2014 genieten van de bijzondere klanken van de Midwinterhoorn. Een eeuwenoude traditie verzorgt door vier Midwinterhoornblazers uit Haarle. Op vrijdagavond 19 december 2014 zorgt het Holtens Mannenkoor voor de muzikale ondersteuning. Voor iedereen is er glühwein, chocolademelk en iets lekkers om even op te warmen. Fakkelschaatsen is een uniek evenement vlak voor de Kerstdagen dat een bezoek meer dan waard is!