Deventer- Circusliefhebbers opgelet. Vanaf 25 juni tot en met 29 juni strijkt Nationaal Circus Herman Renz neer in Deventer. Het circus, dat al sinds 1911 door Nederland tourt, staat in de top 3 van beste circussen van Europa. Herman Renz presenteert in 2014 de show “Miracles”.

Het circus strijkt neer op het evenemententerrein van de Platvoet aan de Roland Holstlaan in Deventer

Hieronder vind u de bijzonderheden van de show “Miracles” van Nationaal Circus Herman Renz.

Warm ontvangst – Bij binnenkomst in de grote theatertent van Circus Herman Renz wordt het publiek ondergedompeld in een klassieke circussfeer met kroonluchters, rood fluweel en de geur van zand en zaagsel. De kenmerkende sfeer die de charme van het circus weerspiegelt. Maar wanneer de piste zich vult met het licht van de spotlights, ontvouwt zich een verrassend eigentijdse show.

    

Fonkelnieuwe show ‘Miracles’ – Circus Herman Renz is één van de weinige circussen, die elk jaar een fonkelnieuwe circusshow presenteert. ‘Miracles’ is de circusshow vol wonderen, waarmee Circus Herman Renz in 2014 door heel Nederland tourt.

In ‘Miracles’ stralen internationale topartiesten met de meest wonderlijke circusacts! Het spektakelstuk wordt begeleid door een live orkest en is aangekleed met kleurrijke kostuums en een betoverende lichtshow.

Wonderlijk circus – Miracles! brengt het beste op circusgebied in een 2 uur durende show. Wat te denken van ‘Trio Bokafi,’ verbluffende acrobaten die met een springplank voor duizelingwekkende stunts zorgen. Of ‘Duo Chanty’, dat gewapend met kruisboog en werpmessen voor sensatie zorgt. Maar er zijn ook bijzondere paarden gepresenteerd door ‘Michel Jarz’, koorddanseres ‘Gabriela’ zorgt voor een passionele dans op hoogte, ‘Yuri Caveagna’ toont zijn balancekunsten op de Rola-Rola, de doldwaze clowns ‘Milko & Pascalino’ zorgen voor de gulle lach, de papegaaien van ‘Dan Laurentiu’ vliegen rakelings boven het publiek, de luchtacrobaten van ‘Duo Exxtrem’ duiken in een groot waterbassin en ‘Suellen Sforzi’, een elastisch slangenmens zorgt voor betovering; Als ware kunstenaars stralen internationale artiesten in de nieuwste Herman Renz-productie!

Bron: Circus Herman Renz