Deventer- Vanaf dinsdagavond 18 augustus (iedere dinsdag) van 19:45 tot 22:00uur kan iedereen weer meedoen met de workshop Biodanza onder leiding van Robert de Jong (zaal open 19:30uur)

De workshop vind plaats in de Vrije School ‘de Kleine Johannes’ Oosterstraat 3a/b, Deventer
Deelname aan de workshop is € 7,50

Biodanza betekent ‘dans van het leven’. Een betere vertaling is ‘dansen is een beweging vanuit het hart om een betere kwaliteit van leven te creëren’. De dansen en oefeningen leren je dat je intens kunt leven en genieten van elk moment in je leven. In de workshop kom je met 5 lijnen van het leven in contact: Vitaliteit, seksualiteit (mannelijkheid en vrouwelijkheid), Creativiteit, Affectiviteit en Transcendentie. Door het vertalen van emotie in beweging voel jij je fit en ervaar je verlangen en plezier in het leven. Tevens wordt je aangemoedigd je creatieve vermogens aan te spreken, je gevoelens van affectie en respect te uiten en te beseffen dat je niet alleen in het leven staat. Biodanza is een systeem voor menselijke integratie, gezondheid en persoonlijke groei. Het werkt met behulp van muziek, ritme en emoties.

De effecten van Biodanza

Deelnemers geven aan meer zelfvertrouwen, en plezier te krijgen, ze durven meer van het leven te genieten. Wetenschappelijk onderzoek heeft de gunstige effecten van Biodanza aangetoond: het versterkt het immuunsysteem (weerstand), het zenuwstelsel en het functioneren van alle organen. Het creëert een nieuwe verbondenheid met je lichaam en brengt een sterke verbinding met je eigen identiteit tot stand. Biodanza biedt de toegang tot nieuwe manieren van communicatie en het creëren van een nieuwe levensvisie waardoor je leert om op een nieuwe manier met mensen om te gaan, waardoor relaties versterkt kunnen worden.

Rolando Toro Araneda

Rolando Toro heeft het Biodanza systeem sinds 1960 ontwikkelt, hij zegt hierover:

Jouw dans is jouw creatie van de wereld, jouw dans is zoals jouw wereld is,
verander jij je manier van dansen dan verandert jouw wereld.”

Meer informatie kunnen je krijgen via:

Robert de Jong 06-22966808
Marieke Baan 0570-785020

info@biodanza4you.nl of op de website www.biodanza4you.nl