Deventer- Televisie orakel Johan Derksen komt op 5 oktober, na de succesvolle shows ‘Pioniers van de Nederpop’ en ‘Keeps the Blues Alive’, met zijn derde programma ‘The Sound of The Blues & Americana’ naar de Deventer Schouwburg. Deze keer wordt de blues gelardeerd met de vanuit Amerika oprukkende americana sound.

Speciaal hiervoor haalt Derksen twee Amerikaanse artiesten naar Nederland: Malford Milligan uit Austin en Di Reed uit Houston. Milligan was voorheen de frontman van de Greg Koch Band, The Boneshakers en Storyville. Reed scoorde hij hits met de meidengroep Jade en was de afgelopen vijftien jaar achtergrondzangeres en sidekick bij Stevie Wonder en Rod Stewart.

Om de sound van de blues en americana eer aan te doen, heeft Derksen naast Milligan en Reed de beste (internationale) vocalisten en muzikanten gemobiliseerd voor zijn nieuwe programma. Enkele namen: Sean Webster, Hilde Vos, Ewin Java, Jack Hustinx e.a.

De blues en de americana sound schuren in dit programma voortdurend tegen elkaar aan. Verwacht weergaloze gitaarsolo’s, rauwe blues songs en de authentieke americana sound zoals alleen deze rasartiesten kunnen brengen.

Johan Derksen presenteert

The Sound of The Blues & Americana

Zaterdag 5 oktober 2019

Muziek | 20.00 uur

Afbeeldingsresultaat voor the sound of the blues and americana johan derksen

Foto: Stefan Schipper