Deventer –  De Karwei Deventer zit al sinds 1980 aan de Weseperstraat 7 in Deventer. Maar daar kom verandering in. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de Keizer Karellaan om een nieuwe bouwmarkt te bouwen.

Hieronder een kort interview met dhr. G.  Rodink, Bouwmarktmanager van Karwei Deventer:

Wat zijn de bijzonderheden aan het nieuwe gebouw (hoe groot) of bijzondere producten/aanbod? Aantal parkeerplekken?

Het gebouw zal georiënteerd worden op de Keizer Karellaan. Aan deze zijde zal de ingang van het gebouw worden gesitueerd. Bouwhoogte bedraagt 7 meter, met ter plaatse van de ingang een verhoging tot 8,9 meter. Onderstaande afbeelding toont een artist impressie van de voorgevel.karwei deventer

 

Oppervlakte van het gebouw zal iets meer dan 4000 vierkante meter worden met voor de winkel 105 parkeerplaatsen

Komen er meer medewerkers te werken dan nu het geval is?

Op gebied van de personele bezetting zal er zeker wat gaan veranderen, echter is het nu nog te vroeg om te kunnen voorzien welke positieve ontwikkelingen dit zal hebben.

Waarom deze plek in de woonwijk? Ook i.v.m. Steenbrugge

Wij willen er graag zijn voor onze klanten en er het liefst middenin staan. Dat gaat ons goed lukken op deze nieuwe locatie.

Wanneer is de bouw klaar (verwachting)?

Begin 2015 zal de bouwmarkt naar verwachting klaar zijn.
Wilt u zelf nog iets kwijt? Bent u erg blij met het nieuwe gebouw of gaat u de oude stek missen?

Ik werk nu 12 jaar op de vestiging van Karwei aan de Weseperstraat 7 in Deventer. Hier heb ik altijd met veel plezier samengewerkt met een groep enthousiaste collega’s en met onze klanten. We zullen de charmes van het oude gebouw vast gaan missen, maar we werden door de eigenschappen van het pand behoorlijk beperkt in ons assortiment. Nu krijgen we een moderne winkel die helemaal van deze tijd is, met een optimaal assortiment om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn.

Voor geïnteresseerden die benieuwd zijn naar de vorderingen: Wij hebben een twitter- en facebook-account waarop alle nieuwtjes van Karwei Deventer gepresenteerd zullen worden:

Volg ons op Facebook en Twitter
https://www.facebook.com/pages/Karwei-Deventer/467343983375253
https://twitter.com/Karwei_Deventer

Heer Rodink hartelijk dank voor dit interview.

 

Hieronder een aantal foto’s ingezonden door Rita Eilers