Deventer- Op 16 september zijn in Gemeenschapshuis De Kuip de activiteitenmiddagen van start gegaan. We proberen zoveel mogelijk activiteiten aan te bieden. U kunt gezellig komen darten, biljarten, 3D kaartjes maken, haken en natuurlijk een potje rummikub spelen en sjoelen. Binnenkort start er ook een klaverjasgroepje.

De eerste middagen waren al een groot succes. Voelt u zich misschien eenzaam en wilt u onder de mensen komen, dan kunt u nu terecht op de woensdagmiddag in De Kuip. De activiteitenmiddag is gratis toegankelijk. Voor speciale activiteiten wordt een onkostenvergoeding gevraagd.

Op 21 oktober bijvoorbeeld is er vanaf 14.00 uur een workshop sieraden maken van Nespresso cupjes. Kosten € 7.50 inclusief materiaal. Er hebben zich al mensen opgegeven, maar er kunnen er nog een aantal bij. U moet zich wel van te voren opgeven via 0570-651410 of www.de-kuip.nl.

U mag natuurlijk ook op de woensdagmiddagen even een kijkje komen nemen en een kopje koffie komen drinken in onze gezellige foyer.

Voor het mosselen eten op 7 oktober is er voldoende deelname en dit gaat door. Vanaf 18.00 uur kunt u aan tafel. Kosten inclusief stokbrood + kruidenboter, sausjes en frites € 7.50 p.p. U kunt zich deze week nog hiervoor opgeven.

2015 09 30 Persbericht nieuwe activiteiten in De Kuip