Deventer- VVV Deventer en MKB Deventer hebben op gezamenlijk initiatief een nieuwe portalsite ontwikkeld met uitgebreide publieksinformatie voor zowel inwoners van Deventer als toeristische bezoekers. De nieuwe site www.deventer.info is een vervanging voor de veelgebruikte sites van de VVV Deventer en winkelen.deventer.nl. De site is nog meer dan voorheen dé digitale portal voor een bezoek aan Deventer.

VVV Deventer en MKB Deventer hebben op gezamenlijk initiatief een nieuwe portalsite ontwikkeld met uitgebreide publieksinformatie voor zowel inwoners van Deventer als toeristische bezoekers. De nieuwe site www.deventer.info is een vervanging voor de veelgebruikte sites van de VVV Deventer en winkelen.deventer.nl. De site is nog meer dan voorheen dé digitale portal voor een bezoek aan Deventer.

De vormgeving van de site is geheel vernieuwd, visueel aantrekkelijk door veel beeldmateriaal, logischer van opbouw en nog meer gastvrij. De nieuwe site wil de digitale bezoeker welkom heten in Deventer en hem of haar voorzien van alle benodigde informatie.

De bezoeker krijgt informatie over de vele toeristische mogelijkheden van Deventer. Bovendien besteed de site veel aandacht aan winkelen in de leukste winkelstad van Nederland. Verder is er een uitgebreide dag-tot-dagagenda en jaarkalender opgenomen, die het meest complete overzicht geven van de vele evenementen en activiteiten in de stad.

De nieuwe site van de VVV en MKB Deventer is een basis voor verdere uitwerking van bijvoorbeeld speciale arrangementen en acties. Ook zal MKB Deventer in samenwerking met VVV Deventer verder werken aan een speciale e-commerce omgeving voor Deventer (het zgn. Nieuwe Winkelen). In 2015 wordt er hard gewerkt om Deventer en de nieuwe portalsite www.deventer.info groots op de kaart te zetten. Dit zal gebeuren in zowel lokale als landelijke media, online en offline!

Een bezoek aan Deventer start op: www.deventer.info