Deventer- Op dinsdag 19 april verwelkomt De Netwerkvloer ondernemers uit Deventer en omstreken om te schakelen in de hoogste netwerkversnelling! Bent u er klaar voor?!

“Het nieuwe netwerken is in actie komen! Dat is het thema van de 22e editie van De Netwerkvloer, die plaatsvindt bij het Postillion Hotel in Deventer. Ondernemers presenteren zich als exposant op deze innovatieve netwerkbeurs, waar vele honderden ondernemers op afkomen.

De Netwerkvloer staat voor een dag boordevol inspiratie, contactmomenten en nieuwe ideeën. Dit leidt tot succesvol zakendoen vertelt Yvon Moossdorff van de organisatie. “Dankzij onze jarenlange ervaring in het organiseren van netwerkevenementen, weten we als geen ander de juiste sfeer te creëren en efficiënte tools te bieden aan onze exposanten. Zo kan er optimaal worden genetwerkt, met bewezen resultaten.” Niet voor niets vindt De Netwerkvloer diverse keren per jaar plaats in steden in Midden en Noord Nederland.

Het Event geeft exposanten de kans om hun bedrijf te presenteren aan de vele bezoekers. Belangrijk hierbij zijn twee contactmomenten: de exposantenavond en het Event zelf. Tijdens exposantenavond krijgen de deelnemende bedrijven een avondvullend programma, inclusief training, waarbij de exposanten elkaar leren kennen. Ook wordt hen geleerd hoe ze zichzelf goed kunnen presenteren tijdens de dag zelf. De Netwerkvloer wordt dan voor iedereen een onvergetelijke ervaring, waarbij het goed zakendoen is.

De Netwerkvloer
Locatie: Postillion Hotel Deventer
Adres: Deventerweg 121

Datum: Dinsdag 19 april 2016
Tijdstip: 13.30 uur-18.30 uur (voor bezoekers)

Meer informatie: www.denetwerkvloer.nl

flyer deventer