Deventer- De Ulebelt organiseert in samenwerking met Zeldzaam Mooi op zondag 18 september 2016 het Oogstfeest, een bruisend en feestelijk evenement!

Wat is er allemaal te beleven? Er zijn diverse workshops, demonstraties en je kunt verschillende activiteiten proberen en proeven. Lokale voedselproducenten zijn aanwezig met prachtige streekproducten (o.a. wijn, worst, jam, mosterd) en verder is er muziek, zijn er verschillende kinderactiviteiten zoals schminken en broodjesbakken. En er is natuurlijk allerlei lekkers te eten en te drinken, uit de buurt!

Ruim 25 verschillende deelnemers presenteren er hun waren en diensten, variërend van lekkere biologische poffertjes en Turkse hapjes tot Tarotkaarten leggen, schapenwollen producten en Veluwse stoofpotjes. De Sallands Toerisme-kraam staat er natuurlijk weer, net als Wij Deventer, IVN en de imkervereniging.

De Heeren Scheersalon uit Deventer creëert een ontspannen plekje voor mannen, waar mannen plaats kunnen nemen in de stoel om zich ter plekke te laten scheren door Remco van de Heeren Scheersalon.

Frans van de Kamp komt mega bellenblaas demonstraties geven de gehele dag voor kinderen.

Het Oogstfeest is van 12:00 – 17:00 uur. Toegang en parkeren zijn gratis.

Kijk voor meer informatie op de website www.ulebelt.nl

email