Deventer- Help een ramp te voorkomen in de mooie stad Deventer! Weet je binnen 60 minuten door logisch nadenken, puzzelen en behendigheid uit de kamer te ontsnappen?

Ga de uitdaging aan en verover een plekje op de heldenlijst van de Escape Room Deventer. Escape Room Deventer, een spannend uitje in een schitterende stad. In het centrum van Deventer, op vijf minuten loopafstand van het Centraal Station, vind je twee uitdagende Escape Rooms: ‘Michaels Room’ waar je met 2-5 personen tegelijk in opgesloten kunt worden, en de ‘Art Escape’ waar je met 6-10 personen tegelijk kunt ontsnappen. De kamers bevatten raadsels, opdrachten en puzzels. In beide Rooms vind je de aanwijzingen die jullie nodig hebben om het mysterie op te lossen. Maar dit is zeker niet eenvoudig! Gaan jullie de uitdaging aan!

Een ontsnappingsspel vol adrenaline waarbij je je teamleden, vrienden, collega’s of familie beter gaat leren kennen. Je huurt de Escape Room Deventer exclusief, je wordt opgesloten met jouw gezelschap, niet met vreemden. Wil jij onderzoeken hoe vindingrijk je collega’s zijn en ben je in voor een uitdagend en spannend uitje?

Voor meer informatie over de Escape Room in Deventer en boeken:
http://escaperoomdeventer.nl/