Deventer – Het lijkt een trend: verschillende bedrijven bezorgen wekelijks groenten aan huis. Maar de Oosterwaarde uit Diepenveen doet dit al ruim 20 jaar en de groenten zijn ook nog eens van biologisch-dynamische oorsprong. De Oosterwaarde levert haar groenten af op ruim 20 adressen (in Deventer, Wijhe, Olst, Heerde, Epe, Twello en Diepenveen) aan zo’n 220 huishoudens. Lokaal, lekker, vers, van het seizoen en biologisch-dynamisch, daar staat de Oosterwaarde voor.

De Oosterwaarde houdt zaterdag 19 september Open Dag van 13:00 uur tot 17:00 uur. De boeren verzorgen rondleidingen over het bedrijf, langs de groentevelden, de koude kas en de bloementuin. U kunt zelf pompoenen oogsten van het land, de boerderijwinkel is open en er is een terras met allerlei biologische lekkernijen. Er is een proeverij met producten van de Oosterwaarde en een imker vertelt over de bijen. Voor de kinderen zijn er activiteiten zoals een trekkertocht.

Eten doen we elke dag. Een goede reden om te kiezen voor groenten van de Oosterwaarde: met mes en vork kunnen we de wereld veranderen!

TIP: kom op de fiets naar Diepenveen en bezoek ook de herfstmarkt van biologische zorgkwekerij Het Nieuwe Veld aan de Boxbergerweg 46

boerderij-de-Oosterwaarde