Deventer – Het bedrijf Fleur de Café bestaat 15 jaar en viert dit met een feestelijke open dag. Wil je graag een kijkje nemen bij een koffiebranderij en zien, ruiken en ervaren hoe koffie gebrand wordt?
Kom dan maandag 6 februari 2023 tussen 11:00 uur -15:00 uur naar de open dag van Fleur de Café aan de Hamburgweg 10, 7418 ES in Deventer.

De dag staat geheel in het teken van koffie en thee en alles wat daar mee te maken heeft. Eigenaren Marc en Eugenie Steenhuis nodigen je graag uit voor een kop koffie of thee.
Het bedrijf is maandag 6 februari open voor bezoek en er zijn verschillende demonstraties en workshops te volgen. Bovendien is er volop thee en koffie te proeven. Aanmelden van te voren is niet nodig.

Marc en Eugenie Steenhuis hebben 15 jaar geleden de stap gewaagd om als eerste groothandel losse thee te introduceren in de horeca. Inmiddels is Fleur de Café marktleider op het gebied van losse thee, maar ook een energiezuinige koffiebranderij.

Het bedrijf is van een tweemans zaak op een zolderkamer in hun woonhuis in Diepenveen uitgegroeid tot een bedrijf met 17 werknemers en een bedrijfspand van meer dan 1000m2 aan de Hamburgweg 10 in Deventer.