Deventer – Op zaterdag 6 juni opent acteur Ferry Doedens samen met wethouder JanJaap Kolkman en KerMiss Deventer Naomi Varkevisser de Deventer Zomerkermis. De kermis duurt tot en met zondag 14 juni.

 

 

Om 13.30 uur is het startschot bij The Tower op de Brink. Deze zogenoemde ‘vrijevaltoren’ van 90 meter hoog is een van de publiekstrekkers dit jaar op de Zomerkermis. Vervolgens gaan Ferry en Naomi naar de Jumper op het Grote Kerkhof en daarna naar de Swing Bob op de Nieuwe Markt. Wethouder JanJaap Kolkman van de gemeente Deventer is ook aanwezig bij deze feestelijke opening.

Meet & Greet

Fans kunnen Ferry Doedens zaterdag 6 juni ontmoeten, een handtekening krijgen en een selfie met hem maken. De presentatie van de opening is in handen van radiopresentator Peter Snijders. Hij is vooral bekend van Radio 10 Gold. Hij praat als gastheer de opening op alle locaties soepel aan elkaar.

70 attracties

De opening betekent de start van een prachtige Zomerkermis. Het centrum wordt omgetoverd tot het leukste deel van de stad. Met ongeveer 70 attracties biedt de Zomerkermis Deventer veel plezier voor jong en oud. Binnenkort kunt u het complete programma van de Zomerkermis Deventer bekijken op www.zomerkermisdeventer.nl.