Deventer – Op tweede Pinksterdag, maandag 25 mei 2015 is er na twee uiterst succesvolle edities opnieuw een zeldzaam mooi evenement bij de locatie NuNu in Schalkhaar.

Op het terrein achter de speelweide staan marktkramen met alleen de aller-leukste handgemaakte en zeldzaam mooie producten uit Nederland, waarbij diversiteit en kwaliteit van deze creatieve ondernemers voorop staan. Ook worden er kleine demonstraties gegeven door onder andere Ogenblik Nu, Sunny ART Atelier, Kadoe en No Shoes. De workshops staan in het teken van creatie en inspiratie, zoals: een workshop tekenen, een workshop werken met milk paint, een workshop mozaïek en een workshop pixelhobby. Daarnaast worden er mega zeepbellen demonstraties gegeven door Frans van de Kamp en een escrima workshop verzorgt door Aissatoe.

banner nunuUiteraard kunnen de kinderen zich ook weer prima vermaken in de leuke speeltuin van NuNu. Daarbij zal Carin van de Ploeg aanwezig zijn om de kinderen te schminken. Speciaal voor de mannen is er een ontspannen plekje gereserveerd waar zij kunnen plaatsnemen in de stoel om zich ter plekke te laten scheren door de Heeren Scheersalon.

zme NUNUIn het eigentijdse restaurant van NuNu kun je genieten van lekker biologisch eten waaronder ook veel vegetarische gerechten. Het evenement is van 11.00 – 17.00 uur, entree en parkeren zijn gratis.

flyer nunu