Schalkhaar – Van 9 tot 13 november 2015 viert Park Braband, woonzorgcentrum in Schalkhaar,  haar 80 jaar jubileum. Dankzij de inzet van bewoners, medewerkers en vrijwilligers is men er in geslaagd een mooi feestprogramma in elkaar te steken. Met daarin voor ieder wat wils. Voor alle cliënten Park Braband en de Wissinkhof is er een Bingo met mooie prijzen van de middenstand uit Schalkhaar, een High Thea, Braderie, optreden van goochelaar en tenslotte op vrijdag een feestelijk diner ter afsluiting van de feestweek.

De officiële opening van de feestweek, waarin diverse activiteiten plaatsvinden, zal worden verricht op maandag 9 november 2015 door Zorgcoördinator Jacintha Terrahe. (Oud-) bestuurders, cliënten, relaties, collega’s, vrijwilligers zijn daarbij van harte welkom van 10.15-11.15 uur in de Grote Brink.

Braderie
Voor cliënten, familieleden, medewerkers, vrijwilligers, omwonenden en belangstellenden wordt er op woensdagmiddag 11 november 2015 een braderie gehouden vanaf 14.30 uur. Er zijn diverse standjes in de hal en leuke prijzen zijn te winnen met een verloting. Na afloop is er tenslotte voor iedereen een patatje uit de patatwagen. De opbrengst van de braderie komt volledig ten goede aan de cliënten. We rekenen op uw komst.