Deventer- Wat krijg je als je een bar en een concert met elkaar combineert? Dat ga je tijdens het jubileumconcert van Popkoor KGC op zaterdag 2 november en zondag 3 november in de grote zaal van de Deventer Schouwburg beleven!

Het koor brengt een spraakmakend programma waarbij Soul, Rock, Nederpop en Hits van nu elkaar afwisselen in een professionele theaterpresentatie. In verschillende samenstellingen stapt het koor over van ingetogen nummers naar songs waarbij je moeilijk in je stoel kan blijven zitten.

Begeleid door haar eigen 10 mans band, onder leiding van dirigente Daphne Luth en onder regie van Monique Braam bezorgt het koor, dat uit 60 leden bestaat, u een heerlijke muziek avond ofmiddag.

Popkoor KGC heeft in haar 35-jarig bestaan menig optreden in binnen- en buitenland verzorgd. Het koor is al jaren een begrip in Deventer en omstreken. Zij is onder andere bekend door haar concerten in de Deventer Schouwburg, haar bijdragen aan Deventer Open Podium, lintjesregens en diverse korenfestivals. In het buitenland heeft het koor onder meer deelgenomen aan festivals in Verona, Praag, Santa Suzanna (Spanje) en Berlijn.

Kaarten zijn te bestellen via de website van de Deventer Schouwburg;

https://deventerschouwburg.nl/programma/popkoor-kgc-jubileumconcert-bar-goed

 Popkoor KGC heet u van harte welkom.