Het managementteam van Postillion Deventer mag zich winnaar noemen van de Dutch Hotel Award 2014. Het team maakte indruk op de jury met hun sprankelende aanwezigheid en de invulling die het gaf aan de finaleopdracht en het thema van dit jaar.
Sprankelend team Postillion Deventer wint DHA 2014

Het team kreeg de prijs uitgereikt tijdens het Hotel Management Diner, een nieuw initiatief van Misset Horeca. Juryvoorzitter Bas Tolmeijer maakte daar de winnaar bekend, die daarmee goud pakt. Zilver was er voor Radisson Blu in Amsterdam en brons voor Hotel Wesseling in Dwingeloo.

In de finale van de elfde editie van de Dutch Hotel Award versloeg het team van postillion Deventer onder leiding van general manager Mathilde van der Weerd de collega’s uit Amsterdam en Dwingeloo door op de meest overtuigende manier de finaleopdracht uit te voeren.

Finaleopdracht
De finaleopdracht luidde: laat de wereld in de twee weken voorafgaand aan de finale zien hoe je met volledig nieuwe partners succesvol de toekomst tegemoet treedt. Deze opdracht was afgeleid van het thema van de Dutch Hotel Award dit jaar: ‘Futureproof door partnerships’.

Van der Weerd en haar team hebben met een aantal acties die ze in die twee weken hebben opgezet bijna €8000 opgehaald voor drie verschillende goede doelen: Sampark, dat scholing voor kinderen in India verzorgt; Ibiss, een stichting die zich inzet voor kansarmen in Brazilië en Orange Babies, dat in Afrika moeders met hiv en hun kinderen helpt.

Juryrapport
Het juryrapport zegt over Postillion Deventer: ‘Niet al te spectaculair van buiten, maar eenmaal binnen wordt je bevangen door de warme aankleding en dito ontvangst van dit heerlijk sprankelende team. Postillion heeft jaren te kampen gehad met een oubollig imago en geworsteld met de gevolgen van de economische crisis. Tegen de stroom in heeft men out of the box nagedacht over optimale invulling van de vierkante meters en vooral gekozen voor kwaliteit. Dit is te zien in de manier waarop het hotel is gerestyled, maar het is vooral de verdienste van dit professionele team. Dat sprankelt van enthousiasme, gastvrijheid en onderlinge trots.’

De wandplaquette die bij de winst van de Dutch Hotel Award hoort, wordt op 4 juli door de jury uitgereikt in het winnende hotel. Die jury bestaat uit voorzitter Bas Tolmeijer en DHA-bedenker Francesco Monaco van Trust Hospitality, Sander Allegro van Hotelschool The Hague, Theo Spies van SBS Architecten, hoofdredacteur van Misset Horeca Martine Zuil, Jan van der Doelen van ING en Bart Meinen van Heineken.

Bron:Misset Horeca