Deventer- Praat mee over de veranderende stad op 24 november a.s. en maak kennis met nieuwe initiatieven, stadsmakers, creatieve zielen en pop-up burgers. Samen gaat u op zoek naar frisse ideeën en verbinden ze met ervaringen van anderen. Heb je zelf een idee? Kom dan zeker! Weet je nog niks? Laat je dan inspireren of inspireer anderen. Met o.a. Jan Jaap Kolkman, Floor Ziegler, Chris Keulemans en Quirine Winkler.

Floor Ziegler en Chris Keulemans hebben in oktober drie dagen door Deventer gedwaald en hebben her en der eilandjes van activiteit en spontaan ondernemerschap aangetroffen.

Je kunt hier het verslag van de wandeling lezen: https://stedenintransitie.nl/stadbericht/met-floor-door-deventer

Floor zal op de 24ste in elk geval meer vertellen over hun bevindingen.

DATUM: 24 NOVEMBER 2015

AANVANG: 19:30 uur

LOCATIE: Architectuurcentrum Rondeel, Stromarkt 18c, Deventer

 Op deze avond bespreken we vooral de initiatieven, maar ook de belemmeringen die de bedenkers ondervinden. Je kunt je eigen ervaringen delen met anderen maar ook iets opsteken van de ervaringen die andere stadsmakers gehad hebben. Uiteraard gaan we op zoek naar oplossingen. Wat heeft jouw initiatief nodig? Financiering, een kwartiermaker, een netwerk of tips en adviezen? En wie weet hoe concreet we kunnen worden.

 Wethouder Jan Jaap Kolkman is aanwezig om de stadsmakers te ondersteunen.

Quirine Winkler van Pakhuis De Zwijger in Amsterdam praat ons bij over Steden in Transitie, het landelijk stadsmakersplatform.

Ken je nog andere stadsmakers in Deventer, mensen met ideeën en initiatieven?

Stuur deze aankondiging dan door!

Foto: Urhahn Urban Design