Deventer- Go Ahead Eagles heeft gisteravond iedereen ervan overtuigd thuis te horen in de eredivisie. Een prima uitgangspositie voor de laatste nacompetitiewedstrijd zondag. We willen natuurlijk dat Go Ahead promoveert naar de eredivisie! Als dat gebeurt, dan is er alle reden voor een feestje. Maandagavond organiseren de club, de horeca op de Brink en de gemeente dan een verdiende huldiging.

De huldiging begint om ongeveer 18.30 op de Brink. Er komt een podium voor de Waag waar de festiviteiten plaatsvinden. We gaan er een mooi feest van maken!

Extra veiligheidsmaatregelen

De huldiging trekt veel publiek naar de Brink, daarom nemen we maandag vanaf 15 uur extra veiligheidsmaatregelen. Om 15 uur begint de opbouw van het evenement. Na 21 uur wordt het afgebouwd.

Hoe komt u op de Brink?

De Brink is vanaf 17 uur te bereiken vanaf de Keizerstraat, Roggestraat, Golstraat, Maansteeg en Bergstraat. Vanaf de kant van de IJssel is aan beide kanten de Waag afgesloten. Toegang vanaf die kant naar de Brink is niet mogelijk. Bewoners kunnen wel gewoon de Kleine Overstraat en de Rijkmanstraat in.

Afspraken met de horeca

Wij hebben de horeca aan de Brink gevraagd om voor de veiligheid alle losse terrasmeubilair te verwijderen en alleen gebruik maken van plastic bekers. Er worden enkele taps op de Brink geplaatst door Stichting Zomerfeesten.