Deventer – Op 27 mei is de Rabobank geldautomaat in de Wijkwinkel Keizerslanden feestelijk in gebruik genomen. Mevrouw Weulink, bewoner van Woon- en Zorgcentrum Humanitas nam de geldautomaat officieel in gebruik. De Rabobank geeft met deze binnen-geldautomaat gehoor aan de wens van klanten om binnen te kunnen pinnen. De geldautomaat aan de buitenzijde van het pand van de Rabobank (Karel de Groteplein 11) blijft gewoon in gebruik.

Klanten van de Rabobank kunnen naast het pinnen van geld, ook met hun vragen over bankzaken terecht in de Wijkwinkel Keizerslanden. Rabobank Salland houdt inloopuren op maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur en op woensdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur.
Tijdens de inloopuren kunt u zonder afspraak advies vragen of vragen stellen over dagelijkse bankzaken. Bijvoorbeeld over het openen van een betaal- of spaarrekening, het afsluiten van verzekeringen of het opstellen van een volmacht. Ook als u vragen heeft over internetbankieren of mobielbankieren bent u van harte welkom.
Bent u niet in staat de inloopuren te bezoeken? Neem dan contact op met de Rabobank via telefoonnummer (0570) 50 85 55, of stuur een e-mail naar particulieren@salland.rabobank.nl

Al een aantal jaren kunnen inwoners in hun eigen wijk, buurt of dorp in de Wijkwinkel terecht met al hun vragen op het terrein van wonen, zorg en welzijn. Op dit moment zijn er Wijkwinkels in Keizerslanden, Colmschate, Bathmen, het Centrum, Diepenveen, Lettele, Okkenbroek, Schalkhaar, Rivierenwijk en Zandweerd. Deskundige medewerkers beantwoorden de vragen of verwijzen door naar bijvoorbeeld de spreekuren van maatschappelijke organisaties. De Wijkwinkel is voor deze organisaties en nu ook voor de Rabobank hét loket in de wijk.

Foto: Mevrouw Weulink, bewoner van Woon- en Zorgcentrum Humanitas stelde de binnen-geldautomaat van de Rabobank in de Wijkwinkel Keizerslanden officieel in gebruik. Charlotte Schuitema (Rabobank) en Babette Granberg (Bibliotheek/Wijkwinkel) feliciteerden haar.

geldautomaat-wijkwinkel-keizerslanden