Colmschate- Na een uitgebreide verbouwing staat het gloednieuwe winkelcentrum Colmschate weer helemaal klaar om je gastvrij te ontvangen. Een heel bijzondere mijlpaal die we natuurlijk graag samen met alle bewoners en bezoekers van Colmschate vieren. Daarom staan vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober geheel in het teken van de heropening: twee dagen boordevol feestelijke evenementen voor jong en oud!

Feestelijke vlaggenparade

Vrijdag 18 oktober beleeft Colmschate haar officiële openingsmoment in aanwezigheid van de burgemeester, tijdens de koopavond. Zijn druk op de knop vormt het startsein voor een feestelijke vlaggenparade, aangevoerd door opvallende, levensgrote steltlopers. Een visueel én muzikaal spektakel dat je niet mag missen!

Spectaculaire muzikale openingsshow

Na aankomst van de feestelijke parade is het moment aangebroken voor de spectaculaire muzikale opening van het winkelcentrum. Onder begeleiding van zangeres Alma Nieto en vele andere muzikale talenten zetten we gezamenlijk ons eigen Colmschate lied All together nowin als ultiem teken van saamhorigheid.

Perfect begin van dag

Ook op zaterdag 19 oktober valt er de hele dag nog van alles te beleven. Neem voor een perfect begin van de dag plaats aan een van de vele lange tafels die in het centrum zijn geplaatst, maak gezellig een praatje met degene naast je en geniet samen van een heerlijk luxe ontbijt.

Unieke interactieve bingo

In de middag is het tijd voor een bingo zoals je nog nooit hebt meegemaakt: de interactieve bingo van Colmschate! Hier geen saaie getallen die één voor één worden omgeroepen, maar een heus spektakel voor je ogen én oren. Kijk en luister naar de diverse getallen, speciale effecten, tunes, dansjes, liveperformances en bekende nummers en streep door wat je hoort, ziet en meemaakt. Natuurlijk zijn er prachtige prijzen die je kunt winnen.

Wijnreis rond de wereld

Aan het einde van de middag wordt het feestelijke openingsweekend afgesloten met een bijzondere wijnproeverij. Proef de heerlijke wijnen uit diverse bekende wijnlanden en -streken. Voor iedere deelnemer staat een wijnglas klaar waarmee je zelf langs de verschillende landen stands kunt gaan om te proeven. Een gezellige afsluiting waarbij we gezamenlijk proosten!

Win een jaar lang gratis autorijden

Als je ook mee wilt lopen met de feestelijke openingsparade, aan wilt schuiven bij het heerlijke ontbijt én mee wilt proosten tijdens de bijzondere wijnproeverij, dan kun je je aanmelden via www.feest.colmschate.com. Bovendien maak je dan ook nog eens kans op een fantastische prijs: onder alle deelnemers aan het openingsfeest wordt namelijk, in samenwerking met Herwers Hyundai Deventer, een jaar lang gratis autorijden* verloot!
(zie de voorwaarden op www.colmschate.com)