Deventer- Als gevolg van de veranderingen in de zorg moeten hulpmiddelen tegenwoordig veelal zelf aangeschaft worden, zoals bijvoorbeeld een rollator. Maar wat als deze rollator gebreken gaat vertonen?

De Wijkwinkel organiseert in samenwerking met de ‘Rollatordokter’ een aantal inloopspreekuren. Tijdens deze inloopspreekuren controleert de Rollatordokter gratis uw rollator, geeft advies en voert kleine handelingen uit zoals het op spanning brengen van de remkabels, het aandraaien van losse schroeven, etcetera.

Het eerstkomende inloopspreekuur vindt plaats op dinsdag 12 januari 2016 in Wijkwinkel Keizerslanden; het volgende spreekuur staat gepland op donderdag 11 februari 2016 in Wijkwinkel Diepenveen.

Reparaties

Als bij de controle blijkt dat een grotere reparatie nodig is, zoals het vervangen van de remkabels of andere onderdelen, worden er wel kosten in rekening gebracht. Dit wordt echter altijd eerst met u besproken. Als het rustig is op het inloopspreekuur wordt uw hulpmiddel direct gerepareerd, anders wordt een afspraak gemaakt om uw rollator te repareren. Dit brengt geen extra kosten met zich mee.

Praktische informatie

Dinsdag 12 januari 2016, 14.00-15.30 uur

Wijkwinkel Keizerslanden | Graaf Florisstraat 3 Deventer

Donderdag 11 februari 2016, 14.00-15.30 uur

Wijkwinkel Diepenveen | Dorpsstraat 30 Diepenveen

Toegang gratis