Deventer- Vanaf 4 januari is het publieksplein in het stadhuis op werkdagen open van 8 tot 18 uur. Op donderdag kunt u terecht tot 20 uur. Zo hebt u meer tijd om een paspoort, vergunning of financiële regelingen aan te vragen. Nu gelden voor de verschillende locaties van de gemeente nog verschillende openingstijden.

“Een nieuw gebouw met nieuwe tijden”, aldus burgemeester Andries Heidema. “Alle dienstverlening geconcentreerd op het ‘publieksplein’ met allemaal dezelfde openingstijden, zo geven we een mooie impuls aan onze dienstverlening”.

Openingstijden Bathmen per 4 januari

De openingsdagen van Publiekszaken Bathmen veranderen per 4 januari in dinsdag, woensdag en donderdag van 14 tot 17 uur. Het totaal aantal openingsuren blijft gelijk.

Openingstijden Schalkhaar per 4 januari

In Schalkhaar kunt u vanaf 4 januari terecht op maandag en donderdag van 14 tot 17 uur. De woensdag vervalt. Uit tellingen van het huidige gebruik blijkt dat een openstelling van 2 dagdelen voldoende is om iedereen van dienst te kunnen zijn.

Alle informatie over de bereikbaarheid van de gemeente gedurende de verhuizing staat op www.deventer.nl/degemeenteverhuist.