Deventer – Nu bekend is geworden dat Welle Village at the park niet door gaat dit jaar is de weg vrij gekomen voor S.O.S. Outdoor in het Rijsterborgherpark. De organisatie hiervan is al langere tijd bezig geweest om in Deventer een Dance evenement neer te zetten, alleen dit werd eerst niet toegestaan door de gemeente vanwege de bestaande evenementen.

Nu helaas Welle Village er mee stopt, komt de weg vrij voor S.O.S Outdoor.
Het dance evenement wordt gehouden op zondag 14 september in het Rijsterborgherpark te Deventer. Beter bekend als het oude plansoen of singelplansoen tegenover het station. De aanvangstijden zullen zijn vanaf 14:00 uur tot 22:00 uur s avonds en de volgende DJ`s zijn hier nu al voor geboekt: Joris Timisela en dj Marsha beiden afkomstig uit Deventer. DJ Marsha heeft de studenten DJ competitie gewonnen afgelopen jaar bij danscafe Flavour. Verder Randy van Velde, Lucien Foort en als afsluiter is Mental Theo geboekt.

Het dansende publiek zal verder opgezweept worden door MC Boogshe. Voor verdere info en kaarten kijkt u op de site van S.O.S Outdoor  www.sosoutdoor.nl