Colmschate – Elke eerste woensdag van de maand gaan we Samen Eten in Gemeenschapshuis De Kuip. Op woensdag 1 maart 2017 staat er lekkere patat, rauwkost, appelmoes en natuurlijk een heerlijke gehaktbal op het menu. Het toetje is dit keer ijs.

Voor een kleine vergoeding kunt u samen met andere buurtgenoten genieten van een heerlijke maaltijd. Wat denkt u van een echte Hollandse stamppot in de wintermaanden, Indische nasi of mosselen met frites? Ook een toetje ontbreekt niet. Schuif gezellig aan en kom Samen Eten in De Kuip! In april is de laatste samen eten in De Kuip van het seizoen. Want in mei krijgen we weer de Canadese Veteranen op bezoek. Eveneens is er op 20 mei een groots popconcert Pop in De Kuip met Orkest Eendracht, Popkoor Sh’Boom, Het Stijlorkest, De Band en vele solisten.

Samen Eten is van 18.00 – 20.00 uur en kost € 7,50 per persoon. In verband met de inkoop van onze ingrediënten, is vooraf opgeven wel noodzakelijk. Meld u aan in De Kuip, via 0570-651410 of via de site www.de-kuip.nl. Samen Eten wordt mede mogelijk gemaakt door de enthousiaste vrijwilligers van De Kuip.