Deventer – Scola Dynamica is een gemengd a capella koor/ensemble uit Deventer. Zij geven op 20 december verschillende optredens in Deventer. Scola Dynamica verkent diverse muziekstijlen en zingt drie- of vierstemmig. De stijlen zijn onder andere licht klassiek, lichte kamermuziek, improvisaties en Taizé-liederen, in verschillende talen: Engels, Duits, Spaans, Frans en Nederlands.

20 december zullen zij drie keer twintig minuten spelen op het Dickens Festijn! Om 14:30 uur en 15:10 uur in Boekhandel Praamstra en om 16:40 uur in de Broederenkerk.

18 december
Naast het optreden op 20 december, zal Scola Dynamica op 18 december om 17:00 uur een optreden geven aan de IJssel in Deventer bij de Rembrandtflat. Dit optreden zal plaatsvinden aan de voorkant dus heeft u uitzicht op het water en het grasveld. Tijdens dit optreden kunt u genieten van een glaasje Glühwein (kosten €1,-)

Iedereen is welkom bij de optredens, de optredens zijn gratis maar een vrije gift is altijd welkom. Bij slecht weer zal het optreden op 18 december niet door gaan.