Deventer- Afgelopen zaterdag is de Hoofdpiet gelukkig tóch goed aangekomen in de Bibliotheek Deventer. Wegwijspiet was even bang dat de nieuwe Hoofdpiet de weg niet wist, want het duurde best lang. Onder leiding van Lynn Tackaert bleef iedereen zingend en dansend lekker warm. Ja hoor, daar was de nieuwe Hoofdpiet! Ze stapte uit een hele sjieke roze limousine! Iedereen verwelkomde de Hoofdpiet uitbundig en met z’n allen lieten we haar de logeerkamer zien, waar ze twee weken zal zijn. Ze vindt de kamer prachtig! Het was één groot feest in de Bibliotheek Centrum met honderden kinderen en ouders!

Komend weekend zijn er maar liefst twee Sinterklaasvoorstellingen! Zaterdag 28 november om 14.30 uur is er de voorstelling ‘Waar komen de Pieten vandaan’? van Lennaert Roos en Maurits de Lange. Zij geven antwoord op al je Pietenvragen.

Zondag 29 november speelt Ruth Bakker om 14.00 uur de voorstelling ‘Loet moet naar Sinterklaas’, waarin de tante van de eigenwijze Loet haar mee wil nemen naar Sinterklaas.

Beide voorstellingen zijn voor kinderen vanaf 3 jaar.

Kaarten à € 2,50 kunt u bestellen via www.obdeventer.nl.

Praktische gegevens:

Data: 27 en 28 november

Tijd: 15.30 en 14.00 uur

Locatie: de Bibliotheek Deventer