Diepenveen – Slijterij & wijnhuis van Haasen opent 2 februari in Diepenveen.

Tien jaar na de verkoop van de Slijterij en drankenhandel van Haasen aan de C. Huygensstraat in Deventer treedt de jongste zoon Rob van Haasen in de voetsporen van zijn vader Henk van Haasen en opent hij samen met zijn partner Ilse Nuesink Slijterij & wijnhuis van Haasen in Diepenveen. Drie jaar geleden sloot Slijterij Kleinbussink haar deuren en sindsdien heeft Diepenveen het zonder een slijter moeten stellen, terwijl er heel lang geleden zelfs twee slijters waren gevestigd in het dorp Diepenveen.   
logo_slijterij&wijnhuisvanhaasen kopie
Rob van Haasen beschikt al jaren over zijn slijtersvakdiploma’s, eind 2014 kwam het winkelpand aan de Oranjelaan 79 vrij, de ideale plek om in de winkelstraat van Diepenveen een slijter te gaan vestigen volgens Rob en Ilse die een sterke binding hebben met het dorp.

Naast de verkoop van sterke- en zwak alcoholische dranken kunt u ook terecht bij Slijterij & wijnhuis van Haasen voor verschillende proeverijen. De proeverijen zullen zowel in de winkel buiten openingstijden als op locatie bij mensen thuis plaatsvinden. Denk hierbij aan een whiskyproeverij met een barbier speciaal voor de heren of een champagneproeverij met workshops speciaal voor de dames.

Daarnaast zijn Rob en Ilse ook bezig met de organisatie van een maandelijkse streekmarkt op de laatste zaterdag van de maand in de winkelstraat van Diepenveen, waar ambachtelijke geproduceerde lekkernijen uit de omgeving verkocht worden. Denk hierbij aan o.a. geitenkazen, jams, chutneys, lokaal gebrouwen bieren, appelcider e.d. De eerste editie van de streekmarkt zal naar verwachting 28 maart plaats gaan vinden.

Maandag 2 februari opent Slijterij & wijnhuis van Haasen haar deuren voor publiek en zal zes dagen per week en zelfs op vrijdagavond geopend zijn. Zaterdag 31 januari is de officiële opening van 16.00 uur tot 20.00 uur, uitsluitend voor genodigden.

Meer informatie vindt u op www.slijterijvanhaasen.nl