Deventer- Lekker buiten spelen, midden op de Brink, in het hart van de stad Deventer. Zondag 28 september tussen 14 en 16 uur  is weer de laatste mogelijkheid van dit seizoen om rond te fietsen en met de diabolo of de vliegende schotels te spelen, kortom om deel te nemen aan Spelen op de Brink. Dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan.

Mycelium
Dit keer gaat het evenement vergezeld van een knallende muziekvoorstelling op de Brink, verzorgd door Jozka van Vuuren en Gerbrand Dijkstra. Deze troubadoursgroep brengt het leven tot leven met aanstekelijke liederen. De kinderen mogen zelf meespelen op muziekinstrumenten die worden uitgedeeld.

Talamini verzorgt een gratis ijsje voor de kinderen.

Spelen
Spelen op de Brink staat voor buiten spelen met Oudhollands en modern speelgoed. Hoge bi’s, hoepels, vliegende Hollanders, diabolo’s  en nog veel meer speelgoed staat klaar voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar. Het speelgebied is afgezet met kettingen zodat de kinderen veilig kunnen spelen. (Groot)ouders voelen zich weer jong wanneer ze hun kroost uitleggen hoe je moet stelten lopen, tollen of hoelahoepen. Als volwassene ben je waarschijnlijk eerder moe. Geen probleem. Rondom Spelen op de Brink zijn tal van terrasjes waar je kunt neerstrijken voor een drankje met zicht op de spelende kinderen. De vrijwilligers van Spelen op de Brink houden een oogje in het zeil. Het is evenwel niet de bedoeling dat je de kinderen zonder toezicht achterlaat.

Meedoen aan Spelen op de Brink is gratis.

Informatie

Op www.spelenopdebrink.nl is meer informatie beschikbaar en vind je contactgegevens, ook wanneer je geïnteresseerd bent om als vrijwilliger mee te helpen.

~brink