Colmschate- De spoorwegovergang in de Stationsweg bij Colmschate gaan we definitief afsluiten op vrijdag 20 september 22.00 uur. Deze sluiting maakt deel uit van de aanleg van de onderdoorgang Oostriklaan.

ProRail verwijdert de spoorbomen, bellen en betonplaten in het spoor. De overweg wordt met een hek definitief afgesloten. Vanaf vrijdag 20 september 22.00 uur richt de aannemer het werkterrein in. De werkzaamheden duren tot en met maandag 23 september. ProRail werkt vaak ’s nachts of in het weekend. Er rijden dan minder of geen treinen.

Spoorwegovergang Oostriklaan

Bij de voormalige spoorwegovergang Oostriklaan gaan we onder andere oude betonplaten verwijderen. De werkzaamheden kunnen korte tijd hinder geven voor het verkeer op het Koggeschip.

Spoorwegovergang Starinksweg

De beveiliging van de spoorwegovergang in de Starinksweg vindt op een later tijdstip plaats. Wel zijn er tijdens het weekend van 20 tot en met 23 september voorbereidende werkzaamheden.

Treinverkeer

Tijdens de werkzaamheden rijden er bussen in plaats van treinen op het traject tussen Deventer en Hengelo. Wilt u reizen met het OV? Kijk dan voor actuele reisinformatie op www.ns.nl of www.9292.nl.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het project op de pagina tunnel Oostriklaan en op www.prorail.nl/oostriklaan.

Werkzaamheden spoor Colmscha

Foto: Jos van Zetten