DEVENTER – Op zaterdag 6 juni 2015 organiseert Sportbedrijf Deventer de Fitste van Deventer Obstakelrun. Het parcours van 6 km met 18 hindernissen is geschikt voor iedereen vanaf 13 jaar. Voor de jongste deelnemers vanaf 6 jaar is er een aangepaste hindernisbaan. Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 31 mei 2015.

De Fitste van Deventer is een obstakelrun waarbij diverse spannende, uitdagende en leuke obstakels getrotseerd moeten worden. De 18 hindernissen met strobalen, autobanden, palen en touwen, rennen, kruipen, glijden en slingeren maken onderdeel uit van het parcours over land en over water. De vijf verschillende runs bieden voor iedereen een kans om deel te nemen op eigen niveau waardoor iedere deelnemer zijn of haar eigen uitdaging aangaat.

De obstakels
Alle hindernissen zijn geadopteerd door partijen zoals Het Groenbedrijf, Go Ahead Eagles, Helicon MBO Apeldoorn, Korfbalvereniging Devinco, Crossfit Deventer, Wellfit Deventer, Survivalvereniging Bathmen, Aventus, Fitland Deventer, Scouting Loaah, Cambio, The Mall, Brandweer Deventer, Luchtmobiele eenheid, Dusseldorp, Rentree en Wildkamp. Een uitdagend parcours met spectaculaire obstakels dwars door het groene Venenplantsoen en langs de Douwelerkolk. De start en finish is op sportpark Rielerenk. Voor een optimale voorbereiding biedt Fit-support Deventer alle deelnemers vier gratis bootcamptrainingen aan.

Doen in het Groen!
Naast de Fitste van Deventer is er voor toeschouwers en bezoekers nog veel meer te beleven op sportpark Rielerenk onder de noemer Doen in het Groen. Een ideale gelegenheid om te luisteren naar live muziek, dansvoorstellingen te zien, sportclinics te volgen, te relaxen op het terras van de foodtrucks, met je hond deel te nemen aan het hondencircuit of de schaapsherder aan het werk te zien terwijl gezinsleden, vrienden of relaties de uitdaging aangaan tijdens de obstakelrun.

Inschrijven
Inschrijven voor deelname is online mogelijk tot en met zondag 31 mei 2015 op de website www.fitstevandeventer.nl. Hier staan ook de starttijden van de verschillende runs, de startlocatie, voorzieningen en meer informatie over het parcours vermeld.