Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Deventer- Op zaterdag 4 juni om 14.00 uur wordt de Deventer Zomerkermis geopend door de bekende YouTubers van StukTV. De heren Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlugt zijn beschikbaar voor een Meet & Greet met fans, handtekeningen en selfies. De Zomerkermis Deventer is van zaterdag 4 juni tot en met zondag 12 juni.

De mannen van StukTv

Het trio maakt sinds 15 september 2011 komische filmpjes die een ruim publiek trekken, vooral jongeren. Iedere week voeren ze een opdracht uit die kijkers kunnen indienen op hun website, waarvan ze dan de woensdag een video van 5 à 15 minuten posten op hun YouTube kanaal. Het kanaal bereikte op 18 maart 2016 een mijlpaal met meer dan 1.000.000 abonnees.

StukTV opent op zaterdag 4 juni de Zomerkermis Deventer op 3 locaties in het centrum. Om 14.00 uur is het startschot bij de Around the world op de Brink. Vervolgens bij de Booster op het Grote Kerkhof en aansluitend bij de Swing Bob op de Nieuwe Markt. De heren van StukTV zijn beschikbaar voor een ontmoeting met fans, handtekeningen en selfies.

De feestelijke opening is de start van een prachtige Zomerkermis. Het centrum wordt omgetoverd tot het leukste deel van de stad. Met ongeveer 70 attracties biedt de Zomerkermis Deventer veel plezier voor jong en oud.

Kijk ook op www.zomerkermisdeventer.nl.