Deventer – Op 13 Mei komt THE SAND Lake CITY JAZZBAND in de Fermerie aan het Muggeplein 9, 7411 NW Deventer De aanvang is om 16.00 tot 18.00 uur entree € 10,- p.p.
Deze band kennen wij, het wordt een heerlijk concert. Dus neem uw vrienden, kennissen en familie mee, naar de Fermerie !!!
Wij zien u graag op 13 Mei bij GOOD TIME JAZZ – DE FERMERIE
vriendelijke groeten, Ria & René van der Klooster
Sand Lake City Jazzband
Het is inmiddels al meer dan 10 jaar geleden, dat een aantal ‘oud’-muzikanten met liefde voor jazzmuziek de ‘Sandlake City Jazzband” oprichtten. Een hechte vriendschapsband, een gevoel van nostalgie en een gezamenlijk verlangen om Dixielandmuziek te maken, kenmerken de Sandlake City Jazzband. Met ingrediënten als deze kon het niet anders dan dat de groep uitgroeide tot een swingende en ‘smooth’ klinkende muziekformatie. De Sandlake City Jazzband heeft inmiddels tientallen malen met succes opgetreden op grote en kleine evenementen in binnen- en buitenland.
Op uitnodiging van de befaamde ‘Old Timers Jazzband’ speelde de SLCJ band op een tournee in Praag. Daarbij werd een spetterend optreden gegeven in de bekendste Praagse Jazzclub “Reduta”.
In 2002 ging de Sandlake City Jazzband op reis langs de Franse Loire met optredens in diverse kastelen aldaar.