Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Deventer – ‘Off Road’ Een dynamische multimedia voorstelling over het zoeken en vinden van de weg in een leven met AD(H)D.

Theatergroep Bint speelt de voorstelling ‘Off Road’ op donderdag 2 april om 19.30 uur in de Deventer Schouwburg. Een herkenbare en ontroerende voorstelling die belevingswereld van mensen met AD(H)D zichtbaar maakt. Hoe is het als je leven niet over de gebaande paden gaat? Als de weg ruig is, vol hobbels met teveel zijwegen?
Deze voorstelling is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar, in het bijzonder voor wie privé of als professional te maken heeft met AD(H)D.

 

Ervaringsdeskundigen

Door werk in de kinder- en jeugdpsychiatrie, met kinderen en ouders met ADHD, hebben de makers van ‘Off Road’ een grote persoonlijke betrokkenheid bij de voorstelling. Twee van de drie spelers heeft een partner met ADHD, de derde speler heeft zelf ADD.

Bint wil door middel van theater een bijdrage leveren aan het verhelderen van de discussie over AD(H)D en het voelbaar maken wat de impact van de stoornis is.

De voorstelling past om die reden goed in de serie ‘Meedoen’ van Wijkwinkel Deventer.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Na de voorstelling volgt een interactief deel waarin Bint het publiek uitnodigt met elkaar in gesprek

te gaan. Er kunnen onderling ervaringen worden uitgewisseld, vragen gesteld en tips verzameld. Professionals zijn aanwezig ter ondersteuning van de gesprekken en voor het beantwoorden van vragen.

Deze voorstelling komt tot stand door Wijkwinkel en Deventer Schouwburg, in samenwerking met Oudervereniging Balans en wordt ondersteund door de Gemeente Deventer.

Kaarten á € 12,50 zijn verkrijgbaar bij de Deventer Schouwburg via www.deventerschouwburg.nl

of bel 0570-683500.Theatervoorstelling ‘Off Road’ over AD(H)D op 2 april in de Deventer Schouwburg, Leeuwenbrug 2 in Deventer. Meer informatie vindt u in de agenda op www.wijkwinkeldeventer.nl (2 april), op www.deventerschouburg.nl en op http://www.krachtvanbeleving.nl/producties/off-road

Off Road_gecomprimeerd