Deventer- Op 6 april spelen Arno Setz en Ferry Asselbergs in de Deventer Schouwburg de cabaretvoorstelling  Over de grens’ over Borderline. De voorstelling begint om 19.30 uur en is geschikt voor iedereen vanaf 15 jaar.

Theatermakers Arno Setz en Ferry Asselbergs hebben zich ingeleefd in de wereld van mensen die kampen met een Borderline Persoonlijkheidsstoornis. In de voorstelling Over de grens, onderzoeken de theatermakers wat Borderline is, of zij het zelf niet hebben en wat borderline kan betekenen voor ouders, partners en hulpverleners. Absurde scènes, ontroerende liedjes en aangrijpende monologen voeren het publiek mee in de wereld van mensen met Borderline en hun familie/vrienden.

(Mis-)communicatie
Wat betekent het om borderline te hebben? Hoe is het als de persoon waarvan jij houdt Borderline heeft? Hoe leg je uit wat je voelt, wat je ervaart? Een wereld vol miscommunicatie, onbegrip, heftige emoties maar ook creativiteit, energie, humor en liefde!

De voorstelling is onderdeel van de theaterserie Meedoen van Wijkwinkel en Deventer Schouwburg in samenwerking met Mindfit en Vriendendiensten met ondersteuning van de gemeente Deventer en Stichting Doen.


Woensdag 6 april aanvang 19.30 uur
Deventer Schouwburg | Leeuwenbrug 2 Deventer
Kaarten á € 12,50 zijn verkrijgbaar bij de Deventer Schouwburg via www.deventerschouwburg.nlTelefoonnummer 05070-683500 en aan de kassa.

Ferry en Arno Odg